NYT - NAF Mare, Foal & Youngstock         

Oprettet d.

NYT - NAF Mare, Foal & Youngstock         

    

Så er der et nyt produkt fra NAF til rådighed for danske hesteejere. Produktet Mare, Foal & Youngstock er målrettet avlshopper og heste i vækst, hvor foderplanen skal balanceres med vitaminer og mineraler. 

 

Ernæring er et af de vigtigste aspekter, når man taler om heste i vækst. Det kan ikke blive understreget nok, hvor vigtig en stabil og balanceret foderplan er for sund vækst hos føl og unge heste, for at undgå for hurtig vækst og samtidig opretholde et blødt og ensartet vækstforløb. Derfor har NAF udviklet Mare, Foal & Youngstock, der er en bredspektret vitamin- og mineralblanding, der bidrager med Calcium og Fosfor i det korrekte forhold, og med Zink og Jern til stede for at sikre absorption af disse næringsstoffer til knoglerne.  Kobber er tilsat for sund dannelse af brusk sammen med vitamin E, der understøtter sund udvikling af muskler. Lysin er essentiel og den første begrænsende aminosyre, og den hjælper til at protein udnyttes rigtigt.

 

Giver du Mare, Foal & Youngstock til din hoppe og føl sikrer du den korrekte mængde mikro-næringsstoffer, vitaminer og mineraler til optimal udvikling af føllet. Ved at dække hoppen ind før foling, sørger du for, at hun videregiver de nødvendige mængder næringsstoffer til sit føl. NAF anbefaler, at Mare, Foal & Youngstock gives på daglig basis til hoppen fra 3 måneder før termin og til fravænning, og til føl og ungheste op til 4 år.