NYHEDER TIL HUND

oprettet d.

NYHEDER TIL HUND

Rigtig mange af kunderne til hesteprodukter i jeres butik har også hund. De kender fordelen af at give det rigtige foder og benytte funktionelle produkter, der kan tåle at blive brugt og er målrettet et aktivt udeliv.

Derfor lancerer vi nu kvalitetsprodukter til hunde. Vi har nøje udvalgt vores leverandører, så produkterne er i tråd med vores sortiment til hest.

 

Fra PAIKKA i Finland har vi fået hundeprodukter på lager, der spænder fra skåle til funktionelle dækkener og hundesnore, som vi kender det fra hestesortimentet. Alt sammen i funktionelt, men stilfuldt, design.

 

Fra Irland kommer der GO NATIVE, som er en hel serie af hundefoder, treats og dental sticks i højeste kvalitet, der er fremstillet med fokus på bæredygtighed, dyrevelfærd og næringsrige ingredienser. Det er produceret i hjertet af Irland med lokale irske råvarer på baggrund af over 100 års viden om foder. Fokus er på et højt kødindhold, 70% i foderet, og monoprotein, dvs. der er kun én proteinkilde i hver variant. Samtidig har man optimeret foderet med henblik på høj foderudnyttelse og en sund fordøjelse. Smagen er ligeledes i top, og vi har testet det på egne hunde, som er vilde med det. Foderet er kornfrit og kommer ligesom treats og sticks i et overskueligt antal varianter. Vi leverer ligeledes faglig support, hvis behovet skulle opstå.

 

Vær blandt de første til at forhandle Go Native hundefoder, treats og sticks i Danmark og hold øje med hjemmesiden, hvor vi snart er klar til bestillinger.

Kontakt os gerne for mere info.