VIP PAD ny gel pad for ekstra komfort

Oprettet d.

VIP PAD  ny gel pad for ekstra komfort

Denne nye, lette sadel-pad er til alle heste, der fortjener VIP behandling!
VIP gel pad er lavet af Akton™, som er en anerkendt viskoelastisk polymer, der har været brugt i mange år på grund af dets overlegne trykaflastende effekt og kraftreducerende kvaliteter.

Den er bare 8mm tyk, så den påvirker ikke sadlens tilpasning, og den fjerner og spreder varme fra hestens ryg ved at fungere temperaturregulerende samtidig med at den er hypoallergen, hvilket betyder, at den ikke er et medie for bakterievækst. Strukturen giver en høj styrke i forbindelse med stræk, som er nøglen til at bibeholde formen under ekstrem og langvarig trykbelastning.

VIP pad er blød, fleksibel og sømløs, uden kanter, der kan forårsage øget tryk, og den former sig efter hestens ryg som et lav profil ekstra lag hud, men der er frit langs hestens rygsøjle, hvilket eliminerer trykket fra sadlen på denne. Bobler øger overfladearealet, lindrer trykpunkter og fordeler vægten ligeligt.

Denne pad er ultimativ til ekstra komfort for hest og rytter i det daglige arbejde. Den fås i klar gel, warm white og sort.