LeMieux

LeMieux er et Engelsk firma ejet af Lisa og Robert LeMieux, og er på få år blevet førende i Europa indenfor rideudstyr. Deres ikoniske underlag, som ofte er forsøgt kopieret – dog aldrig excelleret, er i dag fast inventar i stalde over hele Danmark, og Europa. De seneste år har virksomheden udvidet sortimentet kraftigt og tilbyder i dag komplet portefølje af udstyr til den kvalitetsbevidste rytter.
LeMieux er navnet på ejerne af virksomheden, men det er passende, at det på fransk rent faktisk betyder ”det bedste”.

Mange af LeMieux’s produkter er drives, og udvikles af Robert LeMieux, som er en tidligere topatlet indenfor Military. Robert LeMieux red i 1984 for det engelske landshold til OL. Forståelse for rideudstyr, og dets anvendelse, som ligger bag produkterne, skinner tydeligt igennem LeMieux’s produkter, og de er banebrydende og innovative. Seneste eksempel på nytænkning er den professionelle serie ”Magno” som består af både gamacher, hasebeskyttere og dækner.

Du finder LeMieux’s sortiment hos forhandlere i hele Danmark, kontakt os gerne hvis du er på udkig efter et specielt produkt fra sortimentet, så kan vi henvise til den nærmeste forhandler da ikke alle butikker fører det fulde sortiment.

Produkterne er kun til salg for vores danske kunder.