Forår med fokus på immunforsvar

Forår er en tid med omskifteligt vejr og ændrede rutiner, og det er ofte her, vi oplever, at hestene kan blive udfordret på deres immunsystem. Samtidig er det en periode, hvor mange tager ud med deres heste til dyrskue, show, kursus og til konkurrencer i ind- og udland. Det betyder, at hestenes system sættes under ekstra pres.

Da vi er interesserede i sunde heste for god velfærd og præstation, så giver det mening af understøtte immunforsvaret ernæringsmæssigt i perioder med ekstra pres. Situationer i hverdagen, som kan udfordre hestens immunsystem, kan være, når der er øget belastning af kroppen, boksro, kontakt med syge heste, nyt miljø, alder, stress og transport.  Det kan også være en hoppe i fol, hvor kroppen har brug for ekstra støtte frem mod foling og efter. I disse situationer kan man hurtigt understøtte immunsystemet med NAF Immuforte, der er rig på antioxidanter samt naturlige ingredienser, der giver ernæringsmæssig støtte til:

  • Antal blodceller og deres aktivitet.
  • Normal immunrespons og funktion.
  • Aldringsprocessen, hvilket kan give nedsat præstation.
  • Unge heste med et umodent immunsystem.

Immuforte er et innovativt tilskud, der er udviklet af dyrlæger og ernæringseksperter hos NAF. Den synergistiske blanding af ingredienser, der udgør NAF Immuforte, er sammensat for at give støtte til overordnet sundhed og restitution, når immunsystemet står over for en udfordring, der stresser kroppen fysisk. Immuforte giver støtte til et effektivt og stærkt immunsystem, og arbejder hurtigt med at hjælpe kroppen med at undgå kritisk systemrespons. Det er en velsmagende væske, der er let at dosere, og den er sikker at bruge sammen med dyrlægeordinerede behandlinger.