HORSENA NO IMPACT GEL PAD COLLECTION
Enhver rytters hemmelighed
MADE IN ITALY - 100% RECYCLABLE
 
REGULAR GEL PAD
Perfekt til alle typer sadler, heste og ryttere. Den specielle sekskantede 3D-struktur med separate åbne celler kombineret med tykkelsen på 8 mm og den anatomiske form gør Regular Gel Pad perfekt til rytteren, der har brug for en super støddæmper. Der er skridsikkerhed med god kapacitet til at absorbere stød, aflaste og fordele tryk uden at ændre hestens anatomi eller sadlens og rytterens position. Næsten usynlig, giver bevægelsesfrihed til hesten og har samtidig et fremragende greb om sadlen.
SLIM GEL PAD
Ideel til alle typer sadler, heste og ryttere. Let og ekstra tynd, næsten usynlig, hvilket giver hesten bevægelsesfrihed og samtidig giver den et fremragende greb om sadlen. Den konstante tykkelse på 4 mm og dens anatomiske form gør den perfekt til rytteren, der skal forhindre sadlen i at rulle side til side og glide frem og tilbage, uden at ændre hestens anatomi eller sadlens og rytterens position.
BACK BALANCE GEL PAD
Det anatomiske design og den gradvise tykkelse med stigning bagtil gør Back Balance Gel Pad perfekt, når der er behov for støtte til den bagerste del af sadlen. Back Balance Gel Pad hæver det bagerste stykke og balancerer sadlen. For at garantere det maksimale niveau af komfort og perfekt pasform er Back Balance Gel Pad designet til at integrere perfekt med sadlen. Den specielle sekskantede no-impact 3D-struktur af separate åbne celler, gør den perfekt til rytteren, der har brug for en støddæmper, skridsikkerhed med kapacitet til at absorbere stødene, samt aflaste og fordele trykket.
FRONT BALANCE GEL PAD
Det anatomiske design og den gravise øgning af tykkelsen i front gør Front Balance Gel Pad perfekt til at give støtte til sadlen med en lav profil foran, eller til at gribe ind, når et løft er påkrævet over skulderhøjden. For at garantere et maksimalt niveau af komfort og perfekt pasform er Front Balance Gel Pad designet til at integrere perfekt med sadlen. Den specielle sekskantede 3D-struktur med separate åbne celler gør den perfekt til rytteren, der leder efter en støddæmper, skridsikkerhed med en fremragende kapacitet til at understøtte skulderhøjden, absorbere stødene, aflaste og fordele trykket .