It's a kind of Magic✨

NAF forsker altid i ingredienser og laver undersøgelser verden over for at videreudvikle deres markedsførende tilskud til heste.

Alle tilskudsprodukter fra NAF arbejder dagligt for at få sundhed og vitalitet frem i alle heste, således at de kan se godt ud, føle sig tilpas og udvikle sig til deres bedste.

NAF Five Star Magic har vist imponerende resultater i en dobbelt placebo blindtest, som har kørt over 12 måneder på The Royal Agricultural University, Cirencester, hvor hesteadfærdseksperter har tilset og udført undersøgelsen. Magic giver aktivt støtte mod stressreaktioner og understøtter indlæring samt positiv adfærdsreaktion. Magic giver din hest eller pony mulighed for at have en rolig, selvsikker og koncentreret fremtoning.

Dr. Andrew Hemmings, Adfærdsekspert, Rektor på Hestevidenskab, RAU, Cirencester: "Mange hesteejere tyr til en bred vifte af beroligende tilskudsprodukter på markedet. Der er masser af anekdoter omkring produkternes virkning, men der er til dato meget lidt videnskabeligt bevis på produkternes virkning. Efter vores bedste kendskab er dette den første undersøgelse foretaget med heste, og den demonstrerer gunstig effekt på hjerneaktiviteten på baggrund af det beroligende tilskud."

Magic er et magnesiumbaseret beroligende tilskud, da magnesium er et essentielt næringsstof, der har betydning for hestens velbefindende. En af magnesiums mange roller er regulering af spændinger, som opstår pga. nervøsitet, og det indvirker også på muskelspændinger. Derfor vil en hest med lavt magnesium niveau ofte fremstå som "stramt" gående og udvise tændt adfærd eller mangle selvtillid. Lavt magnesium kan skyldes mineralmangel, eller det kan skyldes den enkelte hest / pony's stofskifte, men det kan også forekomme, hvis hesten ofte er til stævne og regelmæssigt transporteres.

Men Magic er meget meget mere end blot magnesium; det indeholder en unik blanding af urter, der er udvalgt pga. deres kendte virkning for at støtte op om selvtillid og koncentration. Det er denne unikke blanding af urter og magnesium, der støtter op om positiv adfærd, samtidig med, at det virker muskelafslappende og koncentrationsfremmende. Alt dette gør Five Star Magic til det rette produkt i de situationer, hvor du ellers ville have stået med en tændt, anspændt og nervøs hest med koncentrationsbesvær.

Da NAF er passioneret omkring opbakning til Clean Sport er Magic ikke blot et sikkert valg for konkurrencerytteren, men giver samtidig heller ingen sløvende effekt.

Stol på MAGIC og se selv forskellen✨