Lækre nyheder til aktive hunde!
Så er der nyt fra finske Woolly Wolf.
Hos Woolly Wolf handler det om at komme ud i naturen med sin bedste ven. De har en stor passion og respekt for naturen, hvorfor de arbejder mod en mere bæredygtig fremtid - også hvad angår hundeudstyr!
Alle Woolly Wolfs produkter er lavet fra genanvendte PET flasker, hvilket går hånd i hånd med at ville nyde naturen.
Samtidig lægger Maria, designer og founder hos Woolly Wolf, stor vægt på komfort hos hundene samt detaljer, der gør det lækkert at have udstyret med på gåturen.
Farverne i deres designs er inspireret af naturen i det finske lapland -vi synes de nye produkter er mega flotte, prøv at se udvalg af dem her:
Rope Leash med indbygget stræk, når hunden vælger at hoppe efter noget samt en letvægtskarabin i stærk alumnium.

Woolly Wolf Rope Leash med indbygget stræk, til når hunden vælger at hoppe efter noget, samt med en letvægtskarabin i stærk alumnium.

Woolly Wolf halsbånd i den nye farvesammensætning Nighless Night.

Den helt nye sele ALPHA360 fås i flere forskellige trendy farvesammensætninger. Alpha360 er en letvægtssele med 4 punkter for justering for optimalt fit til enhver hund. Blødt og åndbart, men stærkt mesh materiale, der følger hundens bevægelser. Selen kan åbnes rundt om maven og trækkes over hovedet, men til de hunde, der ikke bryder sig om det, der kan selen også åbnes med en klips i stykket om halsen. Der er tænkt på alle detaljer i denne sele. XS-XL.

Woolly Wolf ROAM selen passer de fleste hunde med sine 4 punkter for justering og det lange frontstykke. Den kommer i Sort, Teracotta og Army grøn med mønster som på billedet. XS-XL.

Der findes halsbånd og snore i samme farver.

 

Woolly Wolf  accessories

Woolly Wolf har også opdateret deres sortiment med accessories.

Tjek nogle af dem ud her:

 

Super lækker ALPHA360 Hip Pack bæltetaske i flot design. Frontlomme med magnetluk, så det aldrig er svært at få fingre i pose eller godbidder. Lynlås på den store lomme til nøgler mv. Justérbart bælte. Fås i sort og i Lavender Mix (billedet).

Hundepose-holder i smart design. Lille men handy, fås i forskellige farvesammensætninger, der matcher de andre produkter fra Woolly Wolf.

Se flere fede produkter fra Woolly Wolf og bestil dem hjem til din butik på webshoppen.