NYHED FRA NAF

NAF Five Star Laminaze Pellets

Mange oprindelige hesteracer og krydsningsheste er genetisk disponerede for at trives under barske forhold og på arealer med sparsomt græs. Dette passer til deres naturlige liv på hede og i bjerge, men det kan være udfordrende at opretholde en god sundhedsstatus hos dem på græs i det moderne hestehold.

Stadig flere stofskifteudfordringer ses, ikke kun hos ponyer, men også hos større hesteracer, hvor udfordringen forstærkes af en relativt stor kropsmasse til hovstørrelsen.

Den NYE NAF Laminaze Pellets giver en unik flersidet ernæringsmæssig tilgang til dette komplekse problem. Den giver bredspektret støtte til metabolisme og fordøjelse sammen med bioflavonoider fra naturlige kilder, for at understøtte kroppens egne antioxidant- og anti-inflammatoriske reaktioner, samt biotilgængeligt svovl for styrkelse af laminae i hoven.

I Laminaze Pellets er der også tilsat NAF Five Star BioG, som I kender fra andre NAF produkter.  BioG er et unikt synergistisk kompleks, der samler alt det seneste indenfor evidensbaserede ernæringsløsninger. Ved at kombinere levende probiotisk gær, præbiotika MOS og FOS med nye postbiotiske metabolitter, understøtter NAF Five Star BioG total sundhed i hele mave-tarmkanalen.

NAF Five Star BioG arbejder i synergi med de andre ingredienser i Laminaze Pellets for at understøtte hestens unikke mikrobiome fra for- til bagtarm, hvilket forbedrer den totale tarmsundhed samt fordøjelseseffektiviteten, og dermed optageligheden af de andre næringsstoffer i produktet, hvilket kan øge hestens generelle velvære.

NAF Laminaze Pellets er en unik blanding af over 40 ingredienser og vores tips til fodring med dem til udsatte heste er:

🍃 NAF Laminaze gives alene, da det er velsmagende pellets

🍃 Undgå stivelsesholdigt krybbefoder

🍃 Vælg hø og wrap med under 10% sukkerindhold (WSC)

🍃 Sørg for regelmæssig motion om muligt

🍃 Monitorér hesten ugentligt med et vægtmålebånd som guide

🍃 Hold øje med græsning -evt. må adgang til græs være restriktivt eller slet ikke